New York
Re: New York
definiraj ne predrago 
shake shack je must go, ker majo najboljse burgerje ever
drugace pa zoo v bronxu je ql, pa po harlemu se sprehodit (cez dan seveda) tudi ni slabo -> od 125 ulice dalje, pa ce si dlje gres za cel dan v CP, itd itd..
malo bolj natancno opisi kaj se je ze videlo pa bo lazje
lp

shake shack je must go, ker majo najboljse burgerje ever
drugace pa zoo v bronxu je ql, pa po harlemu se sprehodit (cez dan seveda) tudi ni slabo -> od 125 ulice dalje, pa ce si dlje gres za cel dan v CP, itd itd..
malo bolj natancno opisi kaj se je ze videlo pa bo lazje

lp
a pa je bronx varen? videlo se je ze 5.avenijo, ozn, empire state building, times square, central park, Moma, Met, lower Manhattan, staten island, statue of liberty s trajekta, broadway. v kaksno kitajsko cetrt me niti ne vlece. harlem me ubistvu mika, ampak kaj tocno naj si pogledam? ne predraga restavracija pomeni nekje do cen, primerljivim z hard rockom. kje pa so ti burgerji? priporocas se kaj, kar ni fast food? Priporoca kdo kaksen musical na broadwayu? zaenkrat sem videla samo rock of the ages in me je navdusil:) hvala!
jaz nikjer v ny nisem dobil slabega obcutka glede varnosti... je pa res da se po bronxu ali harlemu ob 3h zjutraj glih nisva sprehajala... sva se pa po manhatnu in je bilo vse ok.
kar se tice prehrane sva bila bolj na junk food, tako da konkretne restavracije ti ne znam omenit, razen najboljse picerije na svetu: Grimaldi's Pizzeria (pod brooklynskim mostom), pol seveda v kitajski in italijanski cetrti imas ogromno vredu restavracij (to moras it pogledat - obe cetrti namrec), bila sva tudi v eni hudi restavraciji (klasicna hrana) pri m&ms na timesu.. mi je bil pa ta street food sigurno najbolj vsec
drugace je pa bryant park ful zanimiv, union square, al pa ce vzames kolo in gres kak bike trail, ki jih imajo po ny kar nekaj, lahko tudi vzames 15 minutni ride z helikopterjem in vidis ny iz zraka - to imas na south drive (od battery parka gres gor ob east river), ce nisi obcutljiv/a da se delajo norce iz tebe gres lahko na kak stand up, ki jih je po manhatnu kar nekaj, v glavnem OGROMNO je stvari za delat tam
ce imas cas in denar in si zelis novih oblacil gres v kak outlet vilage - recimo woodbury outlet v jerseyu
v glavnem stvari za delat je res veliko v ny. kdaj gres?
kar se tice prehrane sva bila bolj na junk food, tako da konkretne restavracije ti ne znam omenit, razen najboljse picerije na svetu: Grimaldi's Pizzeria (pod brooklynskim mostom), pol seveda v kitajski in italijanski cetrti imas ogromno vredu restavracij (to moras it pogledat - obe cetrti namrec), bila sva tudi v eni hudi restavraciji (klasicna hrana) pri m&ms na timesu.. mi je bil pa ta street food sigurno najbolj vsec

drugace je pa bryant park ful zanimiv, union square, al pa ce vzames kolo in gres kak bike trail, ki jih imajo po ny kar nekaj, lahko tudi vzames 15 minutni ride z helikopterjem in vidis ny iz zraka - to imas na south drive (od battery parka gres gor ob east river), ce nisi obcutljiv/a da se delajo norce iz tebe gres lahko na kak stand up, ki jih je po manhatnu kar nekaj, v glavnem OGROMNO je stvari za delat tam

ce imas cas in denar in si zelis novih oblacil gres v kak outlet vilage - recimo woodbury outlet v jerseyu
v glavnem stvari za delat je res veliko v ny. kdaj gres?
O super hvala za ideje. Sicer me ni strah, da ne bom imela v NY kaj za poceti:) ampak kaksen nasvet pa vedno pride prav. Grem konec oktobra za 5 dni, od tega imam 4 dni proste za oglede:)
pozabil sem najboljsi kraj za pojest vec kot odlicen zajtrk - Good enough to eat na Amsterdam ave se mi zdi da je... TOP!
Kako prides do woodbury outletov? na internetu sem gledala nekaj cene z avtobusom in pride cez 40$ na osebo, kar se mi zdi drago. Ali morda poznas kaksno cenejso varianto z manhattna?
ta je kar ugodna, ker za to ceno dobis povratno karto (cca ura pa se nekaj voznje) za WO v jerseyu in pa knjigico KUPONOV, ki pa so vec kot dobrodosli, kajti na cene, ki so ze znizane lahko dobis se dodaten popust...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 1 in 0 gostov