Krog San Francisco - nacionalni parki - San Francisco

CebelicaMaja
PrispevkovCOLON 1
PridruženCOLON Po Jan 19, 2015 9:12 pm

Krog San Francisco - nacionalni parki - San Francisco

OdgovorNapisal/-a CebelicaMaja » To Jan 20, 2015 7:51 pm

Pozdravljeni!
Vem, da na tole varjanto obstaja že kar dolga debata na tem in ostalih forumih - sem večino že preletela, vendar se kot novinca pri organizaciji potovanja v ta konec kar nekako ne znajdeva oz. sem ob vseh informacijah kar malo izgubljena. Ker sem ugotovila, da je tule kar nekaj zelo izkušenih na tej trasi, bi vas lepo lepo prosila za informacije (kot sem brala ste nekateri že taki poznavalci, da se pogovarjate o dotičnih cestah ipd.) ;)

Termin potovanja je planiran od 28.aprila do 18.maja letos. Letiva Benetke-SF -- SF-Benetke. To pomeni, da bova predvidoma prvi večer preživela nekje v neposredni bližini letališča SF, ter verjetno zadnja dva dni tudi za oglede SF.
Vmes pa sem malo zgubljena, kako si začrtati pot. Glede na termin, berem, da bodo v štartu verjetno prelazi še zaprti, tako da predvidevam, da bi bilo bolje, da si pustiva Yosemite za na koncu, po drugi strani me nimam občutka, kako si sploh zastavit traso.
Časa bova imela polnih 19 dni (če odštejem recimo cca. 3 dni za SF in okolico bo za traso časa 16 dni).
Rada bi videla čim več - parki Yosemite, Sequoia, Death Valley, Zion, Bryce Canyon, Arches, Antelope Canyon, Grand Canyon, postanek Las Vegas ..... hm in tu je vprašanje, kako to vse najbolj optimalno, brez divjanja, spravit v neko lepo povezovalno traso? :? ;)
Glede na termin, sem tudi malo v dvomih glede organizacije spanja .. v parkih bo najbrž še zelo hladno za šotor, moteli/lodgi znotraj parkov pa imajo nore cene ...

Zaenkrat toliko in hvala že vnaprej .... bom zelo zelo hvaležna za navodila, kako začet planirat pot in vse tele želje spravit v eno luštno potovanje (ta čas bom pa še naprej študirala dosedanje poste in brskala po netu še naprej) ;)

lp Maja

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 1 in 0 gostov